Música
,
2016
Diumenge 14 d'agost, 21h
Sa Conca
Cadaqués

Concert 'Minerva' + 'Eric Burdon & The Animals'

El 45è Festival Internacional de Música de Cadaqués, es celebrarà un any més en aquesta població de l'Alt Empordà, amb música a diari i una gran varietat de propostes per a totes les edats. Són concerts en diferents espais de Cadaqués, adreçats a la gent que viu, estiueja o visita Cadaqués durant la primera quinzena d’agost. Un any més, el plantejament del festival és representar l’eclecticisme i l’amalgama de tendències que han enriquit aquesta cita, una de les més arrelades de la Costa Brava, al llarg dels seus 45 anys d’història.

 
Minerva
De nom mitològic i essència artesanal, Minerva és una banda gironina formada -en el seu nucli- per la cantant Abril Gabriele i el guitarrista Lluís Rodríguez. Amb influències d'estils com el soul, rythm and blues, funk, rock o pop, entre d'altres, beuen de les experiències anteriors per portar-nos per camins amb marques totalment personals. Capaços d'eriçar-nos la pell amb cançons de gran sensibilitat i profunditat, també es deixen anar amb força per sacsejar-nos i posar-nos davant del mirall allò que ens remou. Presenten el seu disc de debut, M (2016), una visió molt personal del pop d'arrels negres.
 
Eric Burdon & The Animals
Eric Victor Burdon cantant britànic de blues, rhyth´m and blues i rock. Es va fer famós com a líder de The Animals i del grup de funk rock War, abans d'iniciar la seva carrera com a solista. Ha estat inclòs per Rolling Stone en el lloc 57è de la seva llista dels 100 millors cantants de tots els temps. Va ser membre fundador i vocalista de The Animals, banda originalment formada a Newcastle en els primers anys seixanta. Burdon va cantar molts clàssics dels Animals com "The House of the Rising Sun", "Good Times", "Do not Let Em Be Misunderstood", "Bring It On Home to Em" i "We Gotta Get Out of this Place".
 
Entrada anticipada: 35 €
Entrada a taquilla: 48 €
Compra l'entrada aquí
  • imatge de control 1per1