Música
,
2016
Dijous 11 d'agost, 21h
Sa Conca
Cadaqués

Concert 'Quartet Mèlt' + 'In Crescendo'

El 45è Festival Internacional de Música de Cadaqués, es celebrarà un any més en aquesta població de l'Alt Empordà, amb música a diari i una gran varietat de propostes per a totes les edats. Són concerts en diferents espais de Cadaqués, adreçats a la gent que viu, estiueja o visita Cadaqués durant la primera quinzena d’agost. Un any més, el plantejament del festival és representar l’eclecticisme i l’amalgama de tendències que han enriquit aquesta cita, una de les més arrelades de la Costa Brava, al llarg dels seus 45 anys d’història.

 
Quartet Mèlt
El Quartet Mèlt és un grup vocal jove creat el 2012 i format per quatre cantants procedents de diferents indrets de Catalunya. Amb molta il·lusió emprenen un projecte conjunt amb l’objectiu de gaudir de la música i transmetre-la a tota la gent que els escolta. Guanyadors, amb el suport majoritari del públic, de la tercera edició del programa televisiu d’èxit Oh Happy Day de TV3 van sorpendre per la seva gran qualitat vocal i posada en escena. El quartet té una gran experiència dalt dels escenaris i han ofert concerts arreu del territori.
 
In Crescendo
In Crescendo és un grup vocal de tretze cantants d’entre 17 i 25 anys. Units per la il·lusió i les ganes de formar un grup i fer-lo créixer, de seguida es van plantejar objectius: es van presentar al càsting de la segona edició del programa Oh Happy Day! de TV3 del qual en van resultar guanyadors de l’edició amb més exigència. Al darrere de tot allò que es veia a televisó, s’estava creant una familia, un grup de tretze persones amb nous lligams i noves il·lusions que han portat al grup a un enriquimesnt artístic i musical de gran nivell.
 
Entrada: 15 € / 20 €
Compra l'entrada aquí
  • imatge de control 1per1