Música
,
2016
Diumenge 31 de juliol, 22h
Església de Santa Maria
Cadaqués

Concert 'Trio Ludwig'

El 45è Festival Internacional de Música de Cadaqués, es celebrarà un any més en aquesta població de l'Alt Empordà, amb música a diari i una gran varietat de propostes per a totes les edats. Són concerts en diferents espais de Cadaqués, adreçats a la gent que viu, estiueja o visita Cadaqués durant la primera quinzena d’agost. Un any més, el plantejament del festival és representar l’eclecticisme i l’amalgama de tendències que han enriquit aquesta cita, una de les més arrelades de la Costa Brava, al llarg dels seus 45 anys d’història.

 
Trio Ludwig
Trio Ludwig és considerat com una de les joves formacions de cambra més destacades de l'actualitat. Està format per els germans Abel Tomàs al violí i Arnau Tomàs al violoncel, fundadors i membres del Quartet Casals, i la pianista Hyo-Sun Lim, guanyadora de nombrosos concursos internacionals.
 El Trio ha rebut influències dels mestres Rainer Schmidt, György Kurtág, Mitsuko Uchida, Arie Vardi, Gary Graffmann, Leonid Margarius, i dels membres del Quartet Alban Berg per a les cordes. La seva vocació principal és aprofundir en l'obra de Beethoven, combinant la mateixa amb altres compositors que hi van influir o van ser influenciats.
 
Entrada anticipada: 15 €
Entrada a taquilla: 18 €
Compra l'entrada aquí
  • imatge de control 1per1