Música
,
2016
Dissabte 13 d'agost, 21h
Sa Conca
Cadaqués

Concert 'Wom' + 'Frank Sinatra 100 anys'

El 45è Festival Internacional de Música de Cadaqués, es celebrarà un any més en aquesta població de l'Alt Empordà, amb música a diari i una gran varietat de propostes per a totes les edats. Són concerts en diferents espais de Cadaqués, adreçats a la gent que viu, estiueja o visita Cadaqués durant la primera quinzena d’agost. Un any més, el plantejament del festival és representar l’eclecticisme i l’amalgama de tendències que han enriquit aquesta cita, una de les més arrelades de la Costa Brava, al llarg dels seus 45 anys d’història.

 
Wom
Clara Luna, Laia Fortià i Gemma Abrié són 3 representants de la nova i abundant generació de músics del panorama català, però a més elles són dones amb empenta, talent i una llarga i sòlida trajectòria. L'amistat i els diversos projectes en els quals han coincidit les ha apropat i, sense dubtar-ho massa, elles han unit esforços per aventurar-se en un nou repte musical: poder cantar i tocar un instrument alhora. Així, a més de cantar, la Clara es posa ara darrera el piano, l'instrument que la va formar en l'àmbit clàssic, i la Gemma darrera el contrabaix, l'instrument que ja fa temps la va enamorar; i la Laia, a més de tocar la bateria, s'atreveix amb algunes veus que se sumen a les de la Clara i la Gemma.
 
'Frank Sinatra 100 anys' Bruno Oro i la Vicens Martín Dream Big Band​
“Recordem 'La Veu' de Frank Sinatra, brillant actor i cantant, icona mediàtic del segle XX, recuperant la música que feien amb la Count Basie Orchestra sota la direcció del Quincy Jones. Bruno Oro posa veu a uns estàndards de sempre i els reinventa sota el seu estil personal, acompanyat del talent dels músics de la Dream Big Band sota la direcció i arranjaments nous de Vicens Martín”. L’homenatge i recordatori a la figura de Frank Sinatra vindrà amb la interpretació d’aquesta música amb la veu de Bruno Oro, actor i músic com Frank Sinatra, i la solvència dels mestres de la Dream Big Band sota la direcció de Vicens Martín.
 
Entrada anticipada: 15 € / 20 €
Compra l'entrada aquí
  • imatge de control 1per1