Activa't
,
2016
Dissabte 8 d'octubre, 19:30h
Museu del Suro
Palafrugell

Conferència 'Monsanto, l'estratègia de posar la vida en perill'

La Biennal de Fotografia Xavier Miserachs arriba enguany a la seva novena edició. Aquesta proposta, que ja està plenament consolidada a l'Empordà. Un aparador on poder descobrir al públic les grans figures de la fotografia del país. Des dels fotògrafs amb trajectòries consolidades fins als més joves que volen obrir-se pas en la professió.

A part de les 14 exposicions també hi hauran activitats complementaries i gratuïtes com projeccions, presentacions i conferències.
 
Conferència 'Monsanto, l'estratègia de posar la vida en perill'
Auditori del Museu del Suro
Monsanto, l'estratègia de posar la vida en perill, conferència a càrrec de Gustavo Duch, relacionada amb l'exposició de Pablo E. Piovano “El cost humà dels agrotòxics”.
«No els parlaré dels estudis científics que demostren els efectes dels verins que l'agricultura industrial i globalitzada utilitza per guanyar diners mentre ens alimenta. Perquè tot i que en són molts, aquests esdevenen irrellevants quan les evidències són els rostres de l'exposició que ens acompanya. I són tan certs com irrefutables. Parlarem del perquè d'aquest genocidi químic i de qui hi ha al darrere.»
 
Més informació a:
 
Article relacionat:
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1