Espectacles
,
2016
Divendres 29 d'abril, 17h
Teatre Municipal el Jardí
Figueres

Dansa 'Som Dansa'

Espectacle en motiu del Dia Internacional de la Dansa. Les dotze escoles de dansa de Figueres que integren el col.lectiu Som Dansa presenten un espectacle de creació original amb més de cent ballarins damunt l'escenari. Durant tota la tarda, el teatre es convertirà en centre d'activitats, amb classes i petites coreografies realitzades pels alumnes, i hi tindrà lloc la tradicional lectura del manifest que commemora el Dia Internacional de la Dansa.

 
Entrada gratuïta
 
Escoles participants: Escola de dansa Àngels Ballart, Escola de dansa Carme Trèmols, Dance Me escola de dansa Sònia Navarro, Centre de dansa Marta Coll, La Nau Oliva – espai de formació i creació, La Blue escola de dansa Juanjo Pérez, Art&Dance estudi de dansa Bel González, Projecte dansa – Espai creatiu, Espai Itaca, Ballet Figueres, Escola de dansa Ballem Junts, Escola de dansa Mónica Lucena i Step Dance.
Coreografies: Àngels Ballart, Carme Trèmols, Sònia Navarro, Marta Coll, Sandra Pallicera, Juanjo Pérez, Bel González, Magda Kudzinowsk, Noemi Acedo, Josep Corominas, Monica Lucena, Lluïsa Llamas
Amb el suport de: Ajuntament de Figueres, Figueres a Escena, AGITART i Som Dansa
  • imatge de control 1per1