Arts
,
2016
Del 24 de setembre al 11 de novembre
Museu de la Pesca
Palamós

Exposició 'Hugo Pratt i Corto Maltés: Itineraris Creuats'

El Museu de la Pesca de Palamós ens porta aquesta exposició dedicada al personatge més conegut d'Hugo Pratt, el Corto Maltés. La mostra posar de relleu la figura d'aquest personatge de culte , així com la vida i l'obra d'Hugo Pratt.

Corto Maltés, mariner romàntic, rude, somiador i valent, pertany al temps de les grans aventures, al mateix món que Jack London o Robert L. Stevenson. Gràcies al vast coneixement del seu creador, Hugo Pratt, Corto Maltés viu al llarg de la sèrie de 12 títols tot tipus d'aventures i reptes vitals a diferents escenaris d'arreu del món, intrèpides històries que se situen entre 1913 i 1927. El comissari i coordinador de l'exposició, Paco Linares, assegura que "Pocs autors han estat tan prop de conjuminar tres conceptes: autor, vida i obra. Aquest és el cas d’Hugo Pratt, a qui Umberto Eco va definir com un dels grans artistes del segle XX, capaç de fer literatura amb el dibuix i de dibuixar amb les paraules”.
 
La mostra s'inaugurarà el divendres 23 de setembre a les 19h, inclourà una conferència i una visita guiada a càrrec del comissari de l'exposició, Paco Linares.
 
Dins dels horaris del museu
Setembre:
De dilluns a divendres de 10 a 13:30h i de 15 a 19h 
Caps de setmana i festius de 10 a 14h i de 16 a 19h 
Octubre i novembre:
De dimarts a divendres de 10 a 13:30h i de 15 a 19h 
Caps de setmana i festius de 10 a 14h i de 16 a 19h
Més informació a:
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1