Menjar i beure
,
2016
Del 20 al 24 de juliol
El Molí de l'Escala
L'Escala

Gastromusical

El Gastromusical del restaurant El Molí de l’Escala és un esdeveniment pioner i de referència de la temporada d’estiu a la Costa Brava en què la música i la gastronomia s’abracen, i juntes presenten una proposta per als sentits. La decena edició del festival, enguany es concentra del 20 al 24 de juliol, amb un programació amb esplèndids artistes i cuiners convidats. 

Un músic i un cuiner s’expressen al mateix ritme, un a l’escenari i l’altre als fogons. El resultat, una combinació exquisida per oïdes i paladars. El cuiner convidat proposa un menú inspirat en les cançons i temes del artista. A continuació, el músic, interpreta les seves cançons en un ambient íntim i relaxat. Són les Nits del Gastromusical, úniques i irrepetibles.

Dimecres 20 de juliol, 20:45h
Lucrecia & Xavier Pellicer
Sopar i concert: 80 €
Concert: 15 €
 
Dijous 21 de juliol, 20:45h
Pablo Carbonell & Vicenç Fajardo
Sopar i concert: 80 €
Concert: 15 €
 
Divendres 22 de juliol, 21h
Nit Euskadi amb Kepa Junkera
Sopar i concert: 50 €
Concert: 14 €
 
Dissabte 23 de juliol, de 10 a 20h
GastroKids & Familiaria
Espectacle i tallers de música, història i gastronomia per als més petits
Lloc: MAC Empúries
Preu: 12 € (inclou visita al jaciment)
Menors de 5 anys entrada gratuïta
 
Diumenge 24 de juliol
GastroVermut amb Paula Grande
Accés gratuït
 
Diumenge 24 de juliol, 21h
GastroFlamenc amb
Duquende i Chicuelo & Jordi Jacas
Sopar i concert: 60 €
Concert: 25 €
 
Pots consultar tota la informació relativa al Gastromusical a: