Música
,
2016
Dilluns 8 d'agost, 19:30h
Sala l'Amistat
Cadaqués

Taller + Concert 'Black Music Big Band'

El 45è Festival Internacional de Música de Cadaqués, es celebrarà un any més en aquesta població de l'Alt Empordà, amb música a diari i una gran varietat de propostes per a totes les edats. Són concerts en diferents espais de Cadaqués, adreçats a la gent que viu, estiueja o visita Cadaqués durant la primera quinzena d’agost. Un any més, el plantejament del festival és representar l’eclecticisme i l’amalgama de tendències que han enriquit aquesta cita, una de les més arrelades de la Costa Brava, al llarg dels seus 45 anys d’història.

Black Music Big Band

Taller pedagògic "Què és una Big Band?" + Concert

La BMBB és la primera big band escola de les comarques gironines especialitzada en música negre, on el funky i soul són els principals estils i es treballen temes de Maceo Parker, Tower of power, Ray Charles, Jaco Pastorius, Blues Brothers, etc.
La BMBB està reservada a menors de 25 anys. La intenció d'aquesta iniciativa gironina més enllà d'aprendre a interpretar aquests estils és la de fer actuacions arreu i per suposat en el propi Black Music Festival; vol crear un espai on els joves músics del nostre país hi trobin les condicions perfectes per desenvolupar i complementar la seva formació musical. Jams sessions, concerts o màster class seran algunes de les activitats que podran participar al llarg de l'any els membres de la BMBB.
 
Taller: 19:30h
Concert: 22h
Entrada gratuïta
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1