AGENDA
Menjar i beure
De l'1 al 30 d'abril
2017
Restaurants col·laboradors
  • Pals

XXIV Pals i la Cuina de l’Arròs

Durant aquest mes d'abril, els restaurants de la vila que participen en la campanya gastronómica ofereixen als seus clients un menú basat en l’arròs de Pals, amb la cassola com a plat principal, acompanyat d’entrants i postres segons l’estil de cada establiment.

Més informació aquí

Et pot interessar

Del 26 al 29 d'agost
Bellcaire d'Empordà
Dies 7 i 8 d'octubre
Peratallada
Del 30 de juny a l'1 de setembre
Platja d'Aro
Diumenge 15 d'octubre, 12h
Ullastret
Dimecres 23 d'agost, 22h
Sant Feliu de Guíxols
Dissabte 26 d'agost, 18:30h
Corçà
Dissabte 26 d'agost, 20h
S'Agaró
Dilluns 21 d'agost, 22h
Calella de Palafrugell