Blogs

Rutes

Rutes per l’Empordà

Guia de camins i racons amb encant

Em dic Rubèn Collelldemont i sóc de Girona malgrat que he passat, i encara hi passo, mitja vida a l'Empordà, concretament en un poblet del Baix Empordà que es diu Tor. Des de petit que he voltat arreu amb els meus pares i això ha fet despertar en mi les ganes de conèixer i descobrir nous indrets interessants, curiosos i sobretot amb encant. És per això que he volgut crear aquest blog des d'on aniré penjant rutes per l'Empordà, per compartir tots els indrets fantàstics que tenim en aquesta terra. Espero que les gaudiu! Som-hi!

31/10/2020
Després d’un llarg parèntesis us torno a proposar noves rutes per l'empordà. Aquesta vegada tornarem a la prehistòria per visitar uns petits jaciments arqueològics a on hi trobarem inscultures gravades a les pedres.
21/08/2017
Avui us convido a deixar volar la imaginació en el sentit més literal de la frase. Anirem a visitar l'antic camp d'aviació republicà de Canet de la Tallada, entre Verges i Torroella de Montgrí.
28/07/2017
Avui us proposo una petita ruta pels amants del mar i les caletes encisadores ara que és estiu i sempre convida a fer una remulladeta.
11/06/2017
Ara que comença l'estiu i la calor apreta us proposo una petita ruta però molt interessant.
06/03/2017
Avui tornarem a anar fins a la frontera amb l'estat francès aquesta vegada,però, passarem per l'antiga Via Augusta que ens portarà fins a tocar del Castell de Bellaguarda just a sobre d'El Pertús, seguint el Coll de Panissars qu
18/01/2017
Avui us convido a caminar per la història i no només metafòricament sinó també físicament recorrent un tros de l'antic camí d'Empúries que ens portarà del bonic poble medieval de Canapost fins a les antigues pedreres dels Clot
23/12/2016
Avui ens enfilarem pel massís de l'Albera fins a arribar a la frontera amb França.