Foto: 

Cedida
Amanida de patates i arengada

L’arengada ganxona

Sant Feliu de Guíxols promou la campanya ‘Cuina de l’Arengada’ fins el 30 de novembre
Clàudia Oliu
,
26/11/2014
Menjar i beure
T’agrada tastar coses noves o recordar vells sabors? Si és així no et pots perdre la campanya ‘Cuina de l’Arengada’ de Sant Feliu de Guíxols.

Són catorze els establiments ganxons que participen en aquesta campanya gastronòmica que busca, per una banda, promocionar el municipi i, per l'altra, mostrar al públic el talent que tenen els restauradors de la vila per crear plats amb l'arengada com a element principal.

 

Pinxos, tapes o platets són algunes de les varietats que els diferents restaurants de la vila ofereixen als seus establiments fins el dia 30 d'aquest mes.

 

La 'Cuina de l'Arengada' va néixer fa tres anys amb l’objectiu d’incentivar el consum d’aquest peix tan especial i saborós, que antigament era molt popular i poc a poc s’ha anat perdent, i mostrar així la infinitat de possibilitats que té l’arengada com a aliment.

 

Aquest dissabte es va fer la presentació oficial de la campanya però fins el dia 30 de novembre teniu l’oportunitat de tastar els diferents plats o menús que han preparat els restaurants del municipi ganxó amb l’arengada com a protagonista.

A

També et pot interessar