Música
,
2016
Diumenge 12 de juny, 19h
Auditori del Fòrum Berger Balaguer
Vilafranca del Penedès

Concert 'Blaumut' (Festival de Música i Veu)

Una atmosfera elegant i transparent que captiva. Un sentir passar el temps mentre el món gira lentament sota els peus. Imatges de sons que s’escolen entre la pell per transportar-nos a un constructe de figures oníriques.
El naixement de la banda es remunta al 2009 amb una formació inicial de tres membres: Xavi de la Iglesia (guitarra i veu), Vassil Lambrinov (violí) i Oriol Aymat (violoncel). No és fins al 2012 que s’hi sumen Manel Pedrós (bateria) i Manuel Krapovickas (baix elèctric i contrabaix) per completar una banda que generarà en menys d’un any un univers propi que impregnarà l’escena musical catalana amb el seu disc debut ('El Turista') i s’hi consolidarà amb el seu últim treball ('El Primer Arbre del Bosc'). Aquí ens ofereixen un format de concert inaudit per a la banda, un concert familiar per aplegar tota mena de públic al Festival de Música i Veu.

Xavi de la Iglesia, guitarra i veu
Vassil Lambrinov, violí
Oriol Aymat, violoncel
Manel Pedrós, bateria
Manuel Krapovickas, contrabaix i baix elèctric

Tast de comiat: Els assistents són convidats, en finalitzar el concert, a una degustació de cava i catànies, que se servirà a la Sala d'exposicions del mateix Fòrum Berger Balaguer.

Entrades exhaurides

  • imatge de control 1per1