El Microvi pas a pas

La quarta edició de l’esdeveniment posa en valor un cop més els petits cellers de Catalunya i presenta novetats destacades

Irene Alemany: “Al món del vi, les dones hem hagut d’engegar projectes propis per demostrar que també hi tenim molt a dir”

Alemany és enòloga i elabora un dels millors vins negres que es fan a Catalunya. Conversem sobre el Penedès, sobre la dona i sobre el càncer que va patir fa uns anys

El xató com a experiència

El Vendrell celebra aquest cap de setmana la Xatonada Popular i repeteix la iniciativa Xató Experience

Els imprescindibles de la Fira del Gall de Vilafranca

Els dies 16 i 17 de desembre, la capital de l'Alt Penedès s’omple d’actes carregats de festa i gastronomia

Marcelo Desvalls: “La carinyena o la garnatxa és tan del Penedès com del Priorat o l’Empordà”

El vi Turó de les Abelles 2013, de Finca Viladellops, premiat amb el Gran Vinari d’Or 2017

Mimar els formatges en antics cups de vi

Descobrim l’Obrador de Xerigots, un dels únics espais d’afinament de formatges de Catalunya, situat a Vilafranca del Penedès

Agenda