Música
,
2016
Diumenge 13 de març, 19h
Auditori del Fòrum Berger Balaguer
Vilafranca del Penedès

Concert 'Judit Neddermann' (Festival de Música i Veu)

Judit Neddermann presenta el seu primer disc en solitari, 'Tot el que he vist', acompanyada dels reconeguts guitarristes Pau Figueres i Adrià Plana, explorant així el format íntim d'unes cançons que recorren el folk, el pop i la cançó alhora que expliquen l'univers de la cantautora maresmenca. A més de les cançons originals es podran escoltar arranjaments sobre cançons tradicionals de la península, completant així el repertori d'un concert on l'emoció i el diàleg en són els protagonistes. Un format especial per a la Xarxa de Músiques d'una de les noves veus més destacades del nostre panorama musical.

Judit Neddermann, cantant i autora de cançons, neix a Vilassar de Mar l'any 1991. Ha col·laborat amb nombrosos projectes i grups musicals, com són Els Amics de les Arts (veu femenina a Bed & Breakfast), Coetus, The Gramophone Allstars, Verd i Blau, Clara Peya i ha estrenat l'espectacle Cançons de la veritat oculta, ideat per Bankrobber, que és un concert-homenatge a Pere Calders, on la Judit Neddermann canta juntament amb altres músics com Joan Colomo, Mazoni, Maria Rodés, Guillamino o El Petit de Ca l'Eril entre d'altres.

Després de col·laborar amb nombrosos projectes i grups del panorama musical català del moment, Judit Neddermann ens presenta el seu primer disc en solitari 'Tot el que he vist' (Temps Record 2014) amb el qual ja ha estat guardonada amb el Premi Descobertes, organitzat conjuntament pel Festival Strenes i La Vanguardia. Aquest disc conté lletres pròpies però també poemes musicats, entre els quals destaca El fugitiu de Miquel Martí i Pol, guardonat amb el Premi Terra i Cultura 2014. Les cançons del disc parlen de records, del pas del temps, de l'enyorança, de la nostàlgia, de la tristesa i de l'amor.

Judit Neddermann, veu i percussió
Adrià Plana, guitarra elèctrica i cors
Pau Figueres, guitarra espanyola i cors

Tast de comiat: Els assistents són convidats, en finalitzar el concert, a una degustació de cava i catànies, que se servirà a la Sala d'exposicions del mateix Fòrum Berger Balaguer.

Preu entrada: 8 €
Es poden adquirir al portal www.topticket.cat o a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer, els dijous, divendres i dissabtes, de 18 a 20 h, i diumenges i festius de 12 a 14 h i de 18 a 20 h.

  • imatge de control 1per1