Música
,
2016
Divendres 14 d'octubre, 20h
Teatre Principal
Vilanova i la Geltrú

FIMPT: Concert amb Toti Soler

Toti Soler és, com la seva trajectòria demostra, un dels millors músics del país. Els reconeixements li han anat arribant sense parar al llarg dels seus anys de carrera professional. El darrer el Premi a la Trajectòria de Premis Enderrock durant els XVII Premis de la Música Catalana. El 2006, la Generalitat li concedí la Creu de Sant Jordi. Les bones crítiques musicals han estat presents al llarg del temps, tan a nivell nacional com internacional.

Toti Soler presentarà el seu darrer treball discogràfic, El temps que s’atura, juntament amb una selecció dels millors temes que ha escrit durant els més de cinquanta anys de dedicació a la guitarra i a la composició, amb les diferents influències que l’han acompanyat durant tots aquest temps –clàssic, folk, jazz, flamenc, guitarra sud-americana, músiques orientals, etc.-, però sobretot amb la seva forma personal de compondre i interpretar, sensible i profunda. Un captivador recorregut a través de l’exquisit univers de guitarra i cançó del Toti, en el qual l’acompanya el seu excel·lent Trio (Marc Prat, contrabaix i Arnau Figueres, percussió)

Com ja és habitual en els darrers anys durant l’obertura del festival, en Toti Soler ens farà una versió personal de la cançó Passeig del Carme de Pere Tàpias. Aquesta cançó ha estat versionada en altres edicions per: la Banda de l’Escola de Música Mestre Montserrat, Carles Dènia, Gemma Humet, Elisabet Raspall i Jordi Paulí. Un luxe pel festival.

Aquest concert s'emmarca en el FIMPT. Si vols saber-ne més, et recomanem l'article 'Els 5 imperdibles del Festival Internacional de Música Popular i Tradicional'.

Més informació:
www.vilanova.cat/fimpt

 

  • imatge de control 1per1