Música
,
2017
Dissabte 18 de novembre
Casal Popular
Vilafranca del Penedès

3r Aniversari Casal Popular de Vilafranca

"En el context polític i social actual, pren rellevància el fet de celebrar la consolidació de projectes com el del Casal Popular que ha esdevingut un espai de debat, formació i coordinació entre els moviments socials de la vila". Així presenta el Casal Popular de Vilafranca els actes de celebració del seu tercer aniversari.

Serà el dissabte 18 de novembre durant tot el dia amb activitats familiars, vermut, dinar popular, vespre de swing i nit de concert.

Els actes de celebració d'aquest 3r aniversari s'inicien el dissabte a les 12h del migdia a la Pl. Torras i Bages, propera al Casal Popular amb jocs tradicionals per a infants i grans. Continuarà amb un vermut electrònic amb la selecció musical de La Cara B. Els parlaments de La Ruda i el Casal Popular commemoraran l'aniversari i posaran èmfasi en la vigència del moviment de casals i ateneus com també de la lluita feminista. A continuació es podrà gaudir d'una fideuada cuinada per la cooperativa El Pàmpol Torrat que actualment gestiona l'espai gastronòmic de l'entitat.

A la tarda els actes continuen amb una ballada swing a les 20h motivada per Swing Vilafranca. En aquest mateix moment la barra quedarà oberta per a tothom qui vulgui sopar. Finalment a les 23h de la nit començaran els concerts de Tamborinu So Obstinat que porten temes dels 80/90 passats pel filtre dels instruments tradicionals i l'electrònica, i de Rigodonians que conviden a fer la volta el món en 80 vinils de ritmes ballables que van des de la salsa al dancehall.

Programa: 

12h | Jocs tradicionals per a grans i xics (a la plaça Torras i Bages)
13h | Pregó i Vermut. Musiqueta a càrrec de La Cara B. Parlaments de Assemblea Feminista La Ruda i Casal Popular de Vilafranca (
a la plaça Torras i Bages)
14h | Dinar de Fideuà obra de El Pàmpol Torrat
20h | Ballada Swing. A càrrec de Swing Vilafranca amb barra oberta per a sopars
23h | Concerts de Tamborinu so obstinat i The Rigodonians

Preu: 

Actes gatuïts

Dinar: 11€ adults | 6€ infants (opció vegana i celíaca). Cal apuntar-se al Casal Popular fins dijous dia 16.

Organitza: 

Casal Popular de Vilafranca

Més informació: 

  • imatge de control 1per1