Música
,
2017
Dissabte 26 d'agost, 19:30h
Cava Guilera
Subirats

Cloenda Rimaires 2017

Últim dissabte de terrasseta Rimaires de la temporada. Els Rimaires s'acomiaden aquest dissabte amb una gran festa de cloenda.

Per començar, taller de circ de la mà del Dr. Silveira, on el Xavier, membre de la Sidral Brass Band ensenyarà els trucs bàsics al món del circ i els malabars.

I tot seguit comença la festa reggae amb el senegalès resident a Ordal, Ams Selecter.

I finalitzaran la temporada amb Mighty Vybz Sound, important formació creada a Barcelona l'any 2012 i formada per Baone, Blitow i Johann.

Les sessions de Mighty Vybz abasten una diversitat d'estils musicals centrats a la música jamaicana de les dècades 60,70 i 80, on pots trobar des de sons com el Rockstedy, Reggae fins a sons com el Dancehall. Amants i col·leccionistes de vinils les seves sessions són sempre en aquest format clàssic.

Antics residents en Xpressing Underground Club, des que es fundà el col·lectiu no han parat d'estendre les seves sessions per Barcelona, Girona, Canàries, Saragossa, etc. A part de les seves BACKSHOT's en Xpressing Underground, també s'han encarregat d'organitzar altres festes com la BADNESS o DOWNBEAT, aquesta última amb molt bona resposta per part de La massive. També han compartit cartell amb sound's com Black Up, HiLight, Urtica, Fire Warriors, Freedom Cry, Dansi Crasher, Rebelmadiaq, Barbass, Badalonians, King Horror, Luv Messenger, Dj Txako, Naoki Ienaga o Dr Yes entre uns altres i bandes com Skaff-Links.

Preu: 

Taquilla inversa

Organitza: 

Cava Guilera

  • imatge de control 1per1