Entorn
,
2018
Dies 15 i 16 de setembre
Museu Pau Casals
El Vendrell

Cap de setmana al Vendrell

Visites culturals, música i gastronomia. Una escapada cultural per conèixer un dels noms més universals de la cultura catalana i un músic excepcional a través d’un cap de setmana ple d’activitats que combinen les visites culturals i la gastronomia.

Pau Casals va néixer al Vendrell el 1876. És en aquesta vila, bressol d’un dels grans genis del segle XX, on ens endinsarem en el món de Pau Casals per conèixer de ben a prop els escenaris i els paisatges que el van inspirar a convertir-se en el més gran violoncel·lista de tots els temps.

Es visitarà el Museu Pau Casals, ubicat a la casa d’estiueig que Pau Casals es va fer construir a la platja de Sant Salvador, la Casa Nadiua, ubicada al centre històric del Vendrell, l’església i l’orgue barroc, i tindrem la oportunitat d’aprofundir en el coneixement de la figura i l’obra de Pau Casals, en un seminari presentat per especialistes.

Programa: 

Dissabte 15 de setembre
11:00h: Introducció a la vida i obra de Pau Casals.
13:30h: Cultura Gastronòmica. Dinar al Restaurant del museu, davant del mar.
16:00h: Visitarem la Casa Nadiua de Pau Casals, el casc antic del Vendrell, l'església parroquial i la tomba de Pau Casals.

Diumenge 16 de setembre
10:00h: Visita al Museu Pau Casals de la mà de la seva directora.
11:30h: Tast de vins dels cellers de la D.O Penedès, Jané Ventura i Avgvstus Forum al jardí del museu, amb audició musical per a violoncel.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1