Família
,
2018
Dies 21 i 22 d'abril
Museu Pau Casals
El Vendrell

Catalunya, Hola Família

El Museu Pau Casals se suma a la campanya 'Catalunya, Hola Família' que l’Agència Catalana de Turisme,ha impulsat amb l’objectiu d’oferir a les famílies propostes interessants i descomptes en molts equipaments culturals i allotjaments certificats amb el Segell de Turisme Familiar.

Programa: 

Dissabte 21 d'abril
12h: Visita familiar de la mà del Robert, un músic amic de Pau Casals que explicarà a petits i grans perquè estimava tant la música i la seva casa de Sant Salvador.
Preu: 5€ adults | gratuït infants

Diumenge 22 d'abril
11:30h: Sigues músic per un dia. Una proposta gratuïta, on pares i infants podran conèixer qui era Pau Casals a través d’una visita dinamitzada al museu i aprendre a tocar el violoncel, convertint-se en músics, per un dia.

Ambdues activitats van destinades a famílies amb nens de 3 a 10 anys, tenen places limitades i cal fer reserva prèvia trucant al telèfon 977.684276 o bé per c/e museu@paucasals.org.

A més a més, durant tot el cap de setmana, els nens menors de 15 anys gaudiran de l’entrada gratuïta al museu i les famílies tindran l’opció de completar la jornada amb el menú #CatHolafamília al Restaurant Vil·la Casals amb un cost de 23€ els adults i 12€ els infants.

  • imatge de control 1per1