Música
,
2018
Diumenge 18 de novembre, 19h
Foment Vilanoví
Vilanova i la Geltrú

Concert de Suaraku

Suaraku us ofereix el primer concert del 7è Cicle de Jazz i Músiques Improvisades coincidint amb el llançament del seu disc homònim.

Suaraku és el projecte de Peter Christian Lemberg, guitarrista austríac amb una llarga trajectòria professional en mons musicals molt diversos. Dominant diversos estils molt diferents entre si, és el flamenc el que va marcar de forma predominant la seva manera de tocar.

La seva polivalència li permet així crear les seves cançons amb una àmplia gamma de colors, ritmes i sons. Poemes de Robert L. Stevenson, Antonio G. Dias, Paul Verlaine i altres s’entrellacen amb la passió i el virtuosisme del flamenc, la malenconia del jazz, l’alegria de la música celta i, sempre com a fons, el toc càlid i romàntic de la seva terra natal.

Peter Christian Lemberg (guitarra espanyola solista) comptarà per la presentació del seu nou disc amb els músics següents: Lourdes Rubio (veu), David Sánchez (guitarra espanyola), Oscar Faneca (baix elèctric), Juan Flores (bateria i percussió) i com a convidat especial, Oriol Guerrero (flauta travessera).

Preu: 

7€ | 5€ socis i anticipada

Més informació: 

  • imatge de control 1per1