Música
,
2018
Divendres 16 de novembre, 20:30h
Església Parroquial
El Vendrell

Concert 'Les arrels i les branques'

A través de diversos actes, i coincidint amb la commemoració del naixement del concertista i compositor Benvingut Socias (El Vendrell, 1877-1952), es vol donar a conèixer i posar en valor la seva trajectòria local i internacional. I és que malgrat haver fet una carrera musical molt destacada a Catalunya i també a l’estranger, en ciutats com París, Londres o fins i tot als Estats Units, Socias és encara un “gran desconegut”, especialment entre la gent més jove. 

En aquest context es presenta una conjunció eclèctica al concert 'Les arrels i les braques': la de l’orgue majestuós amb la cornamusa festiva. El concert anirà a càrrec de Francesc Sans, cornamusa, i Josep Mateu, orgue.

Programa: 

De forma paral·lela, segueix obert encara el termini per presentar composicions al II Concurs de composició Benvingut Socias, que es podran fer arribar fins el 3 de desembre. Des de l’Associació d’Amics de l’Orgue s’ha valorat positivament el ressò que està tenint aquesta convocatòria, per a la qual ja han rebut diverses composicions.

L’últim concert de l’any serà el dimecres 5 de desembre, a les 20.30h, a l’Auditori del Tívoli i anirà a càrrec del Ço del Botafoc, acompanyat de la narradora Paulalba i els seus poemes de Nadal. Aquest concert vindrà precedit, la mateixa tarda, per la inauguració de la tradicional exposició de exposició de pessebres a la Sala la Fusteria.

Preu: 

6€ general i 4€ amb descompte

Organitza: 

Amics de l’Orgue del Vendrell i Arxiu Comarcal del Baix Penedès

Col·labora: 

Ajuntament del Vendrell

Més informació: