Arts
,
2018
Del 12 de setembre al 8 d'octubre
Claustre Sant Francesc
Vilafranca del Penedès

Exposició 'Camins migrants'

Aquesta exposició mostra dibuixos de la innocència i la resiliència de les nenes i nens que viuen en zones de conflicte bèl·lic o fugen de la violència que aquests conflictes generen.

Inauguració: 

Dimecres 12 de setembre, 18h

Sinopsi: 

Situacions com les guerres civils a Síria i Ucraïna, el conflicte de Palestina, la situació d’opressió religiosa a Nigèria, els conflictes d’Irak o d’Afganistan, els enfrontaments a Burundi, la crisi dels refugiats a Europa, els camps de desplaçats a Sudan, entre d’altres, queden reflectits en aquestes fotografies.

L’exposició mostra també com el Moviment de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja a través de les seves 190 societats nacionals, la Federació Internacional i el Comitè Internacional de la Creu Roja, sempre està a prop de les persones alleujant el seu patiment, proporcionant ajuda humanitària, assistència bàsica i suport psicològic amb una visió a llarg termini i des d’un enfocament dels Drets Humans i dels Drets de la infància. La tasca de les persones voluntàries a les zones de conflicte o d’acollida permet que els menors puguin oblidar i superar les seves experiències i que tinguin una infància digna.

Preu: 

Gratuït

Organitza: 

Creu Roja Alt Penedès