Fires i festes
,
2018
Del 2 al 10 de juny
En tot el municipi
Sitges

Festa del Corpus Sitges

Sitges s’engalanarà de flors del 2 al 10 de juny per celebrar la festivitat del Corpus, una de les celebracions més tradicionals i populars del calendari.

Enguany es guarniran 34 trams de carrer i per complementar la festivitat
s’incorporaran activitats culturals. Per primer cop hi haurà el Concurs d’Art Corpus i les obres seleccionades s’exposaran a la Galeria Àgora 3, del 8 al 30 de juny amb l’objectiu de fomentar la creativitat artística. Una altra novetat serà el primer Concert de Corpus protagonitzat per la Coral Sitges Canta, que tindrà lloc diumenge 3 de juny al Teatre Prado.

Els actes oficials de la festivitat arrencaran dissabte 2 de juny amb la tradicional lectura del pregó i la inauguració oficial de la 79ª edició de l’Exposició Nacional de Clavells i la 28a Mostra de Bonsais i Suiseki.

La nit del 2 al 3 de juny, es viurà un dels moments culminants de la celebració quan veïns i veïnes de Sitges treballaran per confeccionar catifes de flors naturals als principals carrers de la vila. Les obres es podran visitar diumenge 3 de juny des de primera hora del matí.Un dels elements principals del Corpus, és la Catifa del Cap de la Vila que aquest any farà el Consorci del Patrimoni de Sitges amb motiu del entenari del Palau de Maricel. El Pati Blau, un altre dels espais emblemàtics, estarà decorat pel Cercle Artístic de Sitges.

 

Més informació: 

  • imatge de control 1per1