Jump to navigation
Dissabte 18 maig, 11h
Dissabte 18 de maig, 18h
Diumenge 19 maig, 10h
Diumenge 19 de maig
Diumenge 19 de maig, 10h
Del 4 al 19 de maig
Del 18 al 20 de maig
El col·lectiu de Productors i Cuiners del Baix Penedès 'Terra i Taula' i l’Associació de Músics del Baix Penedès seran els encarregats una vegada més, de sorprendre’ns amb un joc de sabors, aromes i música.
Uns tasts especials creats per l’ocasió, de la mà dels xefs del Vell Papiol, Lo Mam, Ull de Llebre i l’Obrador i el forn artesà Cal Badejo, maridats amb vins i caves dels cellers Jané Ventura, Avgvstvs Forum, Finca Mas Perdut i Un Sol Cel.
Els maridatges, que aquest any arriben a la setena edició, seran maridats pel grup Jazzu, format per David Chueca Folch (guitarra), Sonia Linares Berroy (veu) i Lluís Sieiro (bateria) que s'endinsen al gènere Nu-Jazz amb tocs de Chill-Out, Soul i Rhythm & Blues, desenvolupant una música viva, imaginativa, dinàmica, despertant el ritme, la improvisació i la sensibilitat musical.
Els maridatges es realitzen al jardí del Museu Pau Casals, en un entorn immillorable, elegant, sensible i que té tots els ingredients per passar una vetllada gastronòmica i musical fantàstica.
22€ Places limitades. Cal fer reserva prèvia trucant al telèfon 977684276 o al correu museu@paucasals.org