Llibres
,
2018
Dijous 31 de maig, 19:30h
Foment Vilanoví
Vilanova i la Geltrú

Poesia Completa, lectura de poemes de Lluís Solà

Lluís Solà farà una lectura de poemes amb alguns comentaris del seu llibre Poesia Completa. L’acte serà presentat per Oriol Pi de Cabanyes. Organitza: Òmnium Garraf.

Lluís Solà (Vic, 1940) ha estat membre fundador i director de la revista de poesia Reduccions (1977). Ha fundat i dirigit el Centre d’Osona de l’Institut del Teatre i el Centre Dramàtic d’Osona. És autor i director de teatre. Ha dirigit obres de Brossa, Strindberg, Èsquil, Yusaki Zeami, etc. Ha presentat espectacles de poesia de Verdaguer, Bartra, Bauçà, Riba, Vinyoli i altres poetes. Ha estat professor als tres nivells de l’ensenyament, activitat que considera una experiència capital. Durant els anys setanta dirigí la implantació de l’assignatura de llengua catalana a tots els centres d’ensenyament de la comarca d’Osona.

Ha publicat 'La paraula i el món' (2013), assaig sobre diversos autors catalans. Ha traduït textos de Kafka (El castell), Dürrenmatt (Grec busca grega), Beckett (Fi de partida), Handke (La cavalcada sobre el llac de Constança), Pound, Ungaretti, Rimbaud, Pessoa i altres poetes. Ha publicat els volums d’obra poètica 'De veu en veu I' (2001), 'L’arbre constant II' (2003), 'Al llindar de l’ara III' (2010) i 'Entre bellesa i dolor IV' (2010) i és Premi Nacional de la Crítica (2002).

Organitza: 

Òmnium Garraf

Més informació: 

  • imatge de control 1per1