Llibres
,
2018
Divendres 30 de novembre, 20:30h
Teatre Àngel Guimerà
El Vendrell

Presentació de la novel·la 'Sospirs amb xocolata', d'Encarnita González Maldonado

L'escriptora del Vendrell Encarnita González Maldonado presenta a casa la seva novel·la 'Sospirs amb xocolata'. Amb la participació de la psicòloga Aroa Mateo, l'escriptora Mònica Farré, l'Il·lustrador Ignasi Blanch i l'editor Sergi Raya. 
La presentació comptarà també amb la interpretació de fragments de l'obra amb Rosa Andreu i Meritxell Solé i l'estrena de la peça musical homònima d'Albert recasens, interpretat per un quintet de corda, piano i el cor Joves Veus, sota la direcció de Xavier Solé.

Sinopsi: 

Descobreix els poders reals de la teva ment amb la novel·la Sospirs amb xocolata, una història d’amor, superació i valentia que ens proposa un fantàstic viatge de coneixement i aprenentatge sobre les nostres capacitats mentals, al costat de la Júlia, una noia que decideix agafar les regnes de la seva vida, controlant els seus pensaments i aconseguint així ser feliç. L’autora, Encarnita González, encapçala el projecte Intelment, un centre pioner de tècniques de control mental que ajuden a millorar els diferents estats anímics, a aconseguir objectius i a liderar projectes. Després de 20 anys ajudant milers de persones, l’autora ha decidit compartir el seu coneixement a través d’una novel·la que t’atraparà des de la primera pàgina. Una història apassionant que, a més, t’obrirà les portes a un dels poders més impressionants i desconeguts que tenim: el poder de la ment.

Preu: 

Accés gratuït

Més informació: