Llibres
,
2018
Dijous 29 de novembre, 20h
Consell Comarcal de l'Alt Penedès
Vilafranca del Penedès

Presentació del llibre 'Que tota aquella merda valgui la pena', d'Anna Mas

Anna Mas (Vilafranca del Penedès, 1989) presenta el seu llibre 'Que tota aquesta merda valgui la pena', un recull de contes amb el qual s'ha proclamat guanyadora de la segona edició del Premi Anna Maria de Saavedra, organitzat per La Cultural llibreria i Edicions i Propostes Culturals Andana per promoure l’edició i la difusió a les llibreries d’un autor inèdit resident a la comarca de l’Alt Penedès. La glossa del llibre, que conté vint-i-tres contes de l’autora vilafranquina, anirà a càrrec de l’escriptor penedesenc David Monteagudo, autor del pròleg del llibre, en el qual remarca el potencial literari d’Anna Mas i la seva capacitat per convertir fragments de vida, retalls de realitat, en matèria literària, a través d’un llenguatge viu que atresora unes fortes dosis d’oralitat. A banda de Monteagudo i de l’autora, a la presentació intervindran Ramon Nadal, en representació d’Edicions i Propostes Culturals Andana, Quim Jubert, en nom de La Cultural llibreria, i Raimon Gusi en la seva doble condició de conseller comarcal de Cultura i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca.

Sinopsi: 

'Que tota aquella merda valgui la pena' és un recull de contes curts, plens d’humor, que retraten l’anomenada generació mil·lenial, és a dir, dels joves que tenen entre vint-i-cinc i trenta-cinc anys, que han crescut en un entorn de benestar fins que la crisi econòmica i moral que patim des de fa una dècada els ha deixat completament descol·locats quant a les seves expectatives vitals. En aquest sentit, els contes d’Anna Mas posen el dit a la nafra als problemes d’aquests joves, tant en l’àmbit laboral com sentimental, mitjançant un llenguatge expressiu i ric en referències culturals quotidianes, que fan de l’obra una mena de retrat d’una generació. Amb tot, un dels molts mèrits de l’obra és que no s’adreça a un públic d’una franja d’edat concreta sinó que arriba a lectors de diverses generacions. No en va, es tracta d’una obra molt rica en matisos que està sòlidament incardinada en la realitat.

Preu: 

Accés gratuït

Fitxa tècnica: 

Nascuda a Vilafranca del Penedès el febrer de 1989, Anna Mas Blasco és llicenciada en Pedagogia per la Universitat Autònoma de Barcelona i ha desenvolupat diverses activitats tant en l’àmbit de formació en el lleure com en l’àmbit del voluntariat. Però a banda del seu perfil professional, la passió per l’escriptura va portar Anna Mas a inscriure’s en un curs d’escriptura creativa de l’Ateneu Barcelonès i va participar al taller d’escriptura creativa que imparteix l’escriptor David Monteagudo. Com a fruit d’aquesta dedicació literària i a banda del premi Anna Maria de Saavedra, l’autora penedesenca, juntament amb la il·lustradora Anna-Lina Mattar, va guanyar el Concurso Internacional Ilustrado Biblioteca Insular de Gran Canaria amb l’obra intitulada 'Almíba'r que es publicarà l’any vinent.

Organitza: 

La Cultural Llibreria i Edicions i propostes culturals Andana

Col·labora: 

Ajuntament de Vilafranca i Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Més informació: 

'Que tota aquella merda valgui la pena' al web d'Edicions i propostes culturals Andana

  • imatge de control 1per1