Música
,
2019
Dissabte 10 d'agost, 19:30h
Museu Pau Casals
Sant Salvador

Concert de Sivan Rotem i Jordi Camell

Concert exepcional amb obres de Toldrà, Montsalvatge, Albéniz, Falla, cançons tradicionals sefardites, hebrees i tangos, de la mà de la soprano israeliana Sivan Rotem i el pianista Jordi Camell.

Sivan Rotem és una de les més destacades cantants d’Israel. Nascuda a Buenos Aires, va debutar amb Zubin Mehta i l’Orquestra Filharmònica d’Israel. Ha cantat amb l’Òpera Israeliana, les Òperes de Seattle i de San Jose, amb les Orquestres Simfòniques de Los Angeles, Utah o Jerusalem, les Orquestres de les Òperes Nacionals de Geòrgia i de Macedònia, les Orquestres Filharmòniques d’Ucraïna, Montevideo, Uzbekistan, l’Orquestra Simfònica Nacional de l’Equador i amb totes les Orquestres d’Israel.

Jordi Camell, nascut a Llorenç del Penedès, és un pianista de llarg recorregut format a Tarragona, Barcelona, París i Londres amb els professors Carme Flexas, Miquel Farré i Maria Curcio. Músic inquiet i obert a nous repertoris, ha participat en concerts per tot Europa amb els conjunts de música contemporània Barcelona 216, Solistes d’Ibercàmera i l’Orquestra de Cambra del Teatre Lliure. Solista en gran multitud d'orquestres ha estat dirigit també per a Bernhard Güeller, Salvador Brotons, Ernest Martínez-Izquierdo i Josep Pons.

Programa: 

Consultar programa aquí

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

  • imatge de control 1per1