Jump to navigation
Dies 27 i 28 d'abril
Del 20 al 28 d'abril
Dies 26, 27 i 28 d'abril
Del 25 al 28 d'abril
Dilluns 29 d'abril, 20:15h
Dimarts 30 d'abril, 23h
Dimarts 30 d'abril, 22:30h
Dimecres 1 de maig, 18h
El col·lectiu de Productors i Cuiners del Baix Penedès 'Terra i Taula' i l’Associació de Músics del Baix Penedès seran els encarregats una vegada més, de sorprendre’ns amb un joc de sabors, aromes i música espectacular als maridatges que el Museu Pau Casals organitza cada any als jardins de la Vil·la Casals.
Uns tasts especials creats per l’ocasió, de la mà dels xefs del Vell Papiol, Lo Mam, Ull de Llebre, Petit Bistrô i l’Obrador, el forn artesà Cal Badejo, maridats amb vins i caves dels cellers Jané Ventura, Avgvstvs Fòrvm, Finca Mas Perdut i Un Sol Cel.
22€
Cal fer reserva prèvia trucant al telèfon 977684276 o per correu museu@paucasals.org
Web Fundació Pau Casals