Música
,
2020
Divendres 21 d'agost, 22h
Plaça del Tívoli
El Vendrell

Música a la Vila

Cada agost, des de fa 32 anys, El Vendrell té una cita amb la música tradicional, però enguany, el calendari s'ha vist alterat per la pandèmia de la Covid-19.

Tot i així, la voluntat ha estat mantenir un dels concerts del festival 'Música a la Vila', que s’inscriu també en la programació de la Capitalitat de la Cultura Catalana 2020.

El concert portarà per nom 'Músiques de seguici i lluïment', i el protagonitzaran grups de música popular i tradicional, que acompanyen a balls de la cercavila. Tots ells interpretaran melodies de la Festa Major del Vendrell i altres músiques més lluïdes, amb la particularitat que ho faran amb diversitat d'instruments que no són la gralla.

Programa: 

Hi actuaran:
- La mitja cobla L'Home del sac, que acompanya el Ball de Panderos (des de 2006).
- La mitja cobla La Patuleia, que acompanya el Ball de Panderetes (des de 2016) i que actuarà ampliada com a ministrers.
- La mitja cobla Tocats del grall, que acompanyen el Ball de Cercolets (des de 2010) i que també actuarà ampliada com a ministrers.
- La mitja cobla Els Murris i Anna Flores, que (també des de 2010) acompanyen el Ball de Pastorets, i que en el concert faran un diversificació amb piano i gralla.
- La colba antiga Els Espremulls, que tot i que no acompanyen cap ball, els seus membres són els que han anat fent les substitucions de músics dels grups fins ara esmentats i d’altres de la Cercavila, i que interpretaran el Ball de l’Àliga del Vendrell.
- Ço del Botafoc que, en formació de ministrers, des de 2011 acompanyen els trasllats de la imatge de santa Anna de l’església a la casa de Portants d’honor i viceversa i també el Ball del Lleonet i el Ball del Lleó del Vendrell (des de 2015), i amb formació de petita cobla de flabiols, el Ball de Figuetaires (des de 2014).

Preu: 

Entrada gratuïta

Inscripcions: 

ENTRADES EXHAURIDES

Més informació: 

  • imatge de control 1per1