Música
,
2022
Divendres 15 de juliol, 19:30h
Finca Mas Solers
Sant Pere de Ribes

7è Sons Solers

Després de dos anys d’absència degut a la pandèmia de la COVID-19, el festival Sons Solers que se celebra a la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes tornarà a l’activitat amb un cartell format per Ramon Mirabet, Maria Jaume, Miqui Puig DJ i Paunezz.

El Sons Solers retorna amb la intenció de seguir esdevenint una nit d’estiu màgica, i per aconseguir-ho després d’aquest impàs d’obligada inactivitat ho farà amb algunes novetats que pretenen mantenir els estàndards de qualitat que el defineixen. En aquest sentit, l’edició d’enguany concentrarà totes les actuacions l’amfiteatre Estrella Damm, mentre que l’oferta gastronòmica anirà càrrec de diferents food trucks amb l’objectiu d’oferir una proposta àmplia, variada i adaptada a tots els gustos.

Una altra de les novetats d’enguany és la col·laboració que s’inicia entre el Sons Solers i el Monocicle, el Festival de Música d'Autor/a de Sant Pere de Ribes. En aquest sentit, i amb l’objectiu de sumar sinèrgies per promocionar el territori i el talent emergent, el Sons Solers programarà enguany a Paunezz
com a vigent guanyador del concurs de música d’autor del Monocicle 2021.

Preu: 

30€
Venda d'entrades aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1