Família
,
2022
Dimecres 5 de gener, 17h
Recorregut urbà
Sitges

Cavalcada de Reis a Sitges

En el marc de la celebració de les Festes de Nadal a Sitges, tornen els Reis Mags d'Orient per portar màgia i il·lusió a petits i grans, sense oblidar que els dies previs, els Patges Reials recolliran les cartes amb els desitjos de tots i totes les veïnes de la ciutat.

El recorregut de la desfilada de Melcior, Gaspar i Baltasar s'iniciarà des de la Fragata i recorrerà diferents carrers del centre de Sitges fins arribar a l'Ajuntament on se'ls lliura les claus de la ciutat i els nens i nenes que encara no hagin lliurat les seves cartes encara ho podran fer.

La Nit dels Reis Mags és una nit màgica, especial, plena d'il·lusió i des dels més petits als més grans, que es gaudeix des de l'arribada a la tarda, el recorregut pels carrers de Sitges, l'última entrega de cartes dels més endarrerits, fins als preparatius a casa amb les sabates, menjar per als camells, patges i comitiva i anar a dormir aviat mentre s'escolten els tambors reials passejant pels carrers de Sitges recordant que és hora de dormir i esperar les sorpreses que els Reis Mags hauran deixat i que es descobriran al matí següent, el dia de Reis!

> Recorregut de la Cavalcada: Passeig de la Ribera, Bassa Rodona, Pl. Pou Vedre, Espalter, Passeig de Vilafranca, Artur Carbonell, Francesc Gumà, Sant Gaudenci, Sant Josep, Parellades, Cap de la Vila, Major i Ajuntament.

Programa: 

Consulta'l aquí (enllaç)

Preu: 

Assistència lliure i gratuïta

Organitza: 

Ajuntament de Sitges

Més informació: