Família
,
2022
Diumenge 3 d'abril, 12h
Auditori Pau Casals
El Vendrell

Concert de Xiula

Concert de Xiula, on presentaran el seu darrer disc 'Descontrol MParental'. Un concert on els Xiula miraran de remoure les emocions del públic i generar un espai de reflexió per pares i mares.

A partir d'aquí començarà el recorregut musical pel seu cinquè disc amb tots els seus altibaixos i visites sorpresa d'alguns clàssics del grup fins a un final de celebració conjunta. Emocions i electrònica en un espectacle interactiu amb més fibra que abraçar-te a un codony.

Sinopsi: 

Aquest és un concert terapèutic familiar, per aquest ordre. Ha arribat l’hora de fixar-nos en el que ens passa a tots des del moment en què criem i l’univers ens canvia.

Aquest cop, doncs, el viatge serà a través de diferents moments de la criança, de moments familiars ineludibles, amb la intenció que tothom s’hi pugui sentir reflectit. Com sempre, a través de la música, l’humor i la interacció amb el públic, els XIULA miraran de remoure les emocions del públic i de generar un espai de reflexió per a pares i mares. Hi haurà moments per riure, per cantar i ballar, però també per plorar ben agafats i per deixar que la tristesa ens visiti.

Preu: 

 

8€ | 6€ amb descompte
Compra les teves entrades aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Rikki Arjuna: veu i guitarres
Jan Garrido: veu i guitarres
Adrià Heredia: baix, guitarra i veus
Marc Soto: percussió, bateria i veus
David Bernal:, trombó i fiscorn
Kai Stroink: trompeta

Més informació: 

Web Xiula
Web Temporada

  • imatge de control 1per1