Arts
,
2023
Dissabte 14 d'octubre, 22h
Kubrick Cinema
Vilafranca del Penedès

Espectacle de presentació de 'Simfonia per a un Món Nou'

Espectacle de presentació de 'Simfonia per a un Món Nou', una producció audiovisual dirigida per Jordi Llompart i banda sonora de Roger Subirana, amb edició i muntatge de Sergi Martí Maltas. Una obra audiovisual d'art documental de 42 minuts que mostra de manera molt emotiva, quin món tenim i quin món podríem construir en el futur si el gènere humà desenvolupés més la intel·ligència, la sensibilitat i el respecte pel medi ambient.

La pel·lícula porta l'espectador a viure un viatge intens pel planeta de la mà d'imatges impressionants i d'una banda sonora commovedora, sense narració en off, exposant-lo a una gran varietat de situacions que mostren les contradiccions principals de la civilització humana.

L'acte estarà presentat per Àlex Santamaria de Ràdio Vilafranca i comptarà amb la presència del director Jordi Llompart i del compositor Roger Subirana que tocarà algunes peces en directe.

Aquest esdeveniment vol ser un punt de trobada i reflexió, també per al públic assistent, per aquest motiu intervindran a l'acte el naturalista i divulgador científic Xavier Bayer i la psicòloga Xènia Bermúdez que analitzaran i ens donaran la seva visió del món actual.

Preu: 

7€ | Sòcies 5€ (Compra l'entrada aquí - enllaç)

Fitxa tècnica: 

Títol original: Simfonia per un món nou
Director: Jordi Llompart
Guió: Jordi Llompart
Gènere: Documental
Any: 2023
Música: Roger Subirana

Organitza: 

Cineclub Vilafranca

Més informació: