Família
,
2016
Divendres 2 de setembre, 17:30h
Diferents espais
Vilafranca del Penedès

4rt Rodaplaces

Dins els actes de la Festa Major de Vilafranca, el Casal Popular, conjuntament amb la Xarxa d'Espectacles, organitza la quarta edició del Rodaplaces, tast d'espectacles infantils. Precedit per l'èxit de les edicions anteriors, aquest any es manté la fórmula de portar diverses disciplines artístiques (aquest cop són contes, titelles, màgia, pallassos i animació), totes elles a l'aire lliure, amb passis de trenta minuts cada espectacle, perquè els espectadors puguin passejar i encantar-se veient teatre per tots els públics al carrer.

L'Extraterrestre Ripo, Marionetes Sol de Lavit (Titelles), 17.30 i 18.30h a la plaça Vall del Castell
La història narra les aventures d’un extraterrestre anomenat Ripo, el qual es veu obligat a abandonar el seu planeta, perquè s’ha esgotat l’aliment. D’aquesta manera, arriba a la Terra. Per aconseguir el seu objectiu, haurà de superar una gran aventura. Alguns personatges intentaran ajudar-lo, d’altres frustrar el seu pla. En les aventures d’en Ripo es tracten temes tan importants com la contaminació i el reciclatge. De la mà de dos titellaires i un músic, Marionetes Sol de Lavit presenta una obra infantil que combina la interpretació dels titelles amb música en directe. A través d’instruments de percussió, piano, trompeta i xiulets varis, sorgeix una banda sonora diferent que, amb els diàlegs i accions dels titelles, creen una mescla més que interessant. La interacció amb el públic és una constant.

Tres Contes en un Tris-TrasCia. Patawa (contes). 17.30 i 18.30h a la pl. de Santa Maria
El peix Irisat és un peix presumit que descobreix que compartir el fa feliç. Alhora, els animalets del bosc volen saber Quin gust té la lluna i, ajudant-se i cooperant, qui sap si ho descobriran. Mentre, a la Geganta Marcel·lina li ha picat una abella al dit. I així, cosint i cantant, sentireu tres contes... en un Tris-tras.

2d2, Panetonne Brothers | (pallassos) 18.00 i 19.00h a la plaça de Sant Joan
Què pot passar quan s’ajunten una plaça plena de gent i els Panettone a l’escenari? Doncs, qualsevol cosa! 2d2 és un espectacle que sabem com comença però no com acaba. La comèdia de la vida i el circ contemporani en estat pur amenitzat amb un toc de comicitat. En aquesta proposta es barregen números d’habilitat, jocs de clown i participació de públic. Panettone Brothers és una companyia de clown contemporani que durant tota la seva trajectòria ha apostat per explorar les diferents línies grogues de l’humor, tant gestual, parlat o a través dels elements. Sempre amb la màxima de crear un humor fresc i proper per a un públic amb ganes de viatjar més enllà dels límits de l’escenari.

ImaginaMàgic Zappa. (màgia) 18.00 i 19.00h a la plaça Constitució
Imagina és un espectacle de màgia que combina números tant de mitjà com de gran format amb aparicions, desaparicions, transformacions i levitacions, entre d’altres sorpreses. Un show dinàmic, on es potencia la participació constant del públic i on es combina la màgia, l’humor, el ball i la música per oferir un còctel visual de colors i sorpreses al espectador. Desperta el nen que tens a dins, travessa el mirall i entra en un món on tot allò que és impossible es torna possible.

Ot, Lou i el noi de la Mandolina. Cia Dit al nas (animació). 19.30h a la plaça de la Vila
És un espectacle de titelles? És un concert? És un ball? És un despropòsit? Doncs sí, és tot això i una mica més. Vigileu al tombar la cantonada, no fos cas que no poguessiu parar de ballar i riure.

  • imatge de control 1per1