Família
,
2016
Dijous 5 de gener, 17:30h
Del Baluard a la Casa de la Vila
Sitges

Cavalcada de Reis de Sitges

El dia 5 de gener arriba un dels moments més esperats del Nadal per als infants, la cavalcada de Reis. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran al Baluard des d’on baixaran per les escales de La Punta per iniciar el recorregut abans de portar els regals a totes les cases de la vila.

El recorregut sortirà de la plaça de la Fragata, Passeig de la Ribera, Bassa Rodona, Pou Vedre, Espalter, Psg. Vilafranca, Artur Carbonell, Hort Gran, Llopart, Sant Damià, Santiago Rusiñol, Jesus, Cap de la Vila, Parellades, Sant Josep, Espalter, Sant Francesc, Cap de la vila, Major, fins arribar a l’Ajuntament.

En arribar a la Casa de la Vila, el Batlle de Sitges, Miquel Forns, i les autoritats rebran als Reis Mags, on faran una salutació a tos els infants de Sitges i entregaran les claus màgiques de la vila a Ses Majestats. A continuació, els Reis faran l’adoració al nen Jesús del pessebre situat als Jardins del Dr. Robert. Per finalitzar els Reis d’Orient, rebran al vestíbul de l'Ajuntament als infants que vulguin  entregar-los la seva carta plena de desitjos.

  • imatge de control 1per1