Entorn
,
2016
Diumenge 28 de febrer, 9:30h
Molí de Mar
Vilanova i la Geltrú

Cursa dels Colls i el Canicròs del Garraf

Les inscripcions per a la Cursa dels Colls i el Canicròs del Garraf ja són obertes. La cita esportiva, que enguany se celebrarà el diumenge 28 de febrer, manté les dues modalitats de participació i presenta millores tècniques en els recorreguts, que es notaran principalment en el Canicròs. Així, a banda de reduir el pas per l'asfalt, també canvia d'ubicació la línia de sortida que se situarà a l'altra banda de la via del tren i que no coincidirà amb la línia d'arribada, que enguany estarà situada davant el punt de recollida dels dorsals (Molí de Mar).

El recorregut del Canicròs del Garraf 2016 continua formant part de la Lliga AEM Challenge, i manté el recorregut de 8 quilòmetres, el desnivell i la dificultat tècnica de l'any passat amb petits retocs en el tram inicial i a la zona d'avituallament per evitar l'asfalt. Tot i els canvis continua sent un circuit tècnic com a Canicròs, però més assequible pels equips amb menys experiència.

La Cursa dels Colls, que per primera vegada puntuarà a la Lliga de Curses de Muntanya del Gran Penedès, tindrà un recorregut d'uns 11 quilòmetres, amb 200 metres de desnivell, i passarà per senders, corriols i pistes degudament senyalitzades amb marques i controls. Respecte l'any passat s'han reduït els trams d'asfalt en alguns punts del recorregut.

El termini per fer les inscripcions acaba el divendres 26 de febrer, a les 12 de la nit. Es poden fer presencialment a la botiga Cota-Zero de Vilanova i la Geltrú, o bé on-line al web. Les inscripcions es tancaran en arribar a les 350 persones en el cas de la cursa de muntanya i a les 150 en el Canicròs. El preu és de 13 € per Cursa dels Colls, mentre que la del Canicròs és de 12 euros pels federats i 17 pels no federats (inclou els 6€ de l'assegurança)

Com cada any, hi haurà obsequis per a tots els participants, així com també premis pels tres primers classificats de cada categoria, premi per equips i sortejos de regals.

Es pot trobar tota la informació i els detalls de la cursa al web oficial.

  • imatge de control 1per1