Família
,
2016
Diumenge 9 d'octubre, 12h i 18h
Teatre Àngel Guimerà
El Vendrell

Dàmaris Gelabert

La Dàmaris Gelabert presenta el seu repertori més conegut (Bon dia, Els dies de la setmana, Qui sóc jo?, L’hora de fer música, l’Abecedari, etc.) acompanyada per quatre músics i dues coristes. Un concert familiar fresc i dinàmic, ple de ritme, perquè tota la família pugui cantar, ballar i gaudir d’aquestes divertides cançons que molts nens i nenes canten diàriament. 

Les seves cançons, a banda de fer feliços i divertir als infants, tenen un alt contingut pedagògic, projectant valors i estimulació vers la música gràcies a les seves lletres i a unes melodies fàcilment enganxoses.

Les entrades per la sessió prevista a les 18h es van exhaurir el mateix dia que es van posar a la venda. Això ha fet que s'hagi programat una nova sessió a les 12h del mateix diumenge 9 d'octubre

Preu: 7€ | 5€ 

EntradesTicketea (902044226), Regidoria de Cultura (la Rambla, 24, 977665684), de dilluns a divendres de 10h a
14h, i a la taquilla del teatre, una hora abans de la representació.

 

Els descomptes s’aplicaran a estudiants, jubilats, socis de La Lira Vendrellenca, Carnet Jove, socis del TresC, subscriptors de La Vanguardia, membres de l’Associació de Músics del Baix Penedès, carnet de les biblioteques del SLPC del Baix Penedès i Carnet Únic.

Les entrades de l'espectacle de Dàmaris Gelabert seran numerades. Només es podrà escollir ubicació si es compren anticipadament. Les entrades que s’adquireixin el mateix dia de la representació a les taquilles del teatre, seran igualment numerades però s’aniran adjudicant de forma correlativa sense possibilitat d’escollir ubicació.

www.tagelvendrell.cat

  • imatge de control 1per1