Música
,
2017
Dissabte 18 de febrer, 22:30h
Cal Bolet
Vilafranca del Penedès

Festival Hivernacle. Harley Young + Esperit! + Cálido Home + Dj's

Harley Young. En haver crescut a Queensland (Austràlia), Harley Young va passar la major part del seu temps escrivint en aquest lloc. El seu ampli estil musical ha estat comparat amb artistes com Bruce Springsteen i Jonathan Richman. Harley ha actuat per tot el món, des d'Austràlia fins a Europa, Estats Units i Canadà i ha compartit escenaris amb artistes llegendaris com Doiron (Eric's Trip) i Al Tuck. El 2015, va llançar "Flinders Parade", un àlbum realitzat a la seva ciutat natal Sandgate, Austràlia. El senzill "Margate GF" es va difondre popularment en diverses estacions de ràdio australianes i de la mateixa manera l'àlbum va ser aclamat per la premsa Australiana. Harley es va traslladar a França on va treure el disc i va fer una gira. Des de llavors el jove cantautor ha seguit compartint la seva música en altres països i actualment es troba a Londres on es planteja gravar el seu segon disc al costat de John Wilsteed (The Go-Betweens), titulat “Little Songs For Big People” que sortirà l’any 2017.

Esperit! El multiinstrumentista del Montseny, Dalmau Boada ens farà viatjar per el seu univers al·lucinant amb una música que “neix lliure I flueix lliure”, Esperit! un home-orquestra de referència a escala internacional.
Després de solcar mig món amb multitud d’aventures musicals, però sobretot amb Les Aus, ara Dalmau Boada presenta el seu projecte més personal, Esperit! Un home-orquestra que ens fa viatjar amb cançons de bressol al·lucinògenes, folk tripós, sons tel·lúrics, fresses i escapades al circ. Malgrat la seva joventut, Mau Boada ja ha deixat la seva empremta en una vintena llarga de discos. Es fa present en l’undergound de Nova York amb la mateixa naturalitat que a Sant Celoni o a l’Heliogàbal, o com quan girava per Europa en una companyia de circ. Els seus concerts són sempre imprevisibles i transiten per camins inesperats, portant el públic al límit de la hipnosi.

Cálido Home. A cavall entre l’Anoia i Barcelona, ens trobem amb un duet que fa cançons, elabora grans melodies, amb un nom que retrata perfectament el que fan, Cálido Home. Folk d’arrels nord-americanes, que destaca per la intensitat, emotivitat i proximitat que transmeten en els seus directes, amb una personalitat que deixa el públic embadalit allà on van. Una música que connecta amb grans deeses maleïdes com Karen Dalton i altres que van fugir de les etiquetes i prejudicis del “folk”. Del què fan ells en diuen “motherfolker”, folk sense pretensions ni complexes, però la veritat és que en surt quelcom que arribarà lluny, molt lluny. El duet acaba de publicar “Tones and Shapes” (BCore 2016), deu cançons, cantades en anglès, que despleguen un mosaic de folk, gravat en directe i produït per Joan Pons (El Petit de Cal Eril). El darrer disc és la consolidació d'un grup que es balanceja entre la fragilitat i l'onirisme, la tradició i la valentia.

Brave Coast DJ's. Amb bon gust i sense prejudicis per posar-te alguns dels temes més mítics de la música indie, new wave, electro i altres que tenen ben guardats en un calaix. Loops infinits, equalitzacions impossibles i fins i tot remescles sinistres caracteritzen el seu set que; desde el 2009 fins a l'actualitat l'han passejat a diferents sales, clubs i festivals independents de Catalunya. La darrera actuació de brave coast djs va ser al tancament dels #10anysbravecoast al Pilée (Reus).

Preu: 4€ | 6€
Venda en línia

Més informació

  • imatge de control 1per1