Música
,
2017
Dissabte 17 de juny, 20h
Plaça del Port
Vilanova i la Geltrú

FIMPT 'Jordi Molina Septet'

Pioner, inquiet, talentós i inconformista. Aquests són alguns dels adjectius que han acompanyat Jordi Molina al llarg de més de trenta anys de reconeguda carrera.

Ara s’ha decidit a impulsar un nou projecte en què el so instrumental d’una tenora lidera un conjunt de músics d’alt nivell amb clara voluntat d’aconseguir una important penetració social en la línia del que ja ha passat, i afortunadament encara passa, en realitats culturals singulars com Galícia o Euskadi’

Música d’autoria pròpia que és d’arrel però que mescla llenguatges i influències: d’allò més tradicional a allò més innovador. De la improvisació al jazz, passant pel cant d’estil i l’havanera és el que podrem sentir en aquest nou treball de Jordi Molina Septet.

Materia del temps és una metàfora del que per a Jordi Molina ha estat la música. Donar un pas i portar la música d’arrel a les estètiques actuals, amb les seves influències.

Carles Belda & Carles Sanjosex interpretaran la seva versió del Passeig del Carme de Pere Tàpias, per inaugurar el 37è FIMPT.

Més info: web del FIMPT

  • imatge de control 1per1