Fires i festes
,
2016
Diumenge 25 de desembre, 19h
Casal Popular
Vilafranca del Penedès

Gran quinto de Nadal (1a jornada)

Torna el joc més popular i divertit del Nadal! Estigues ben atent als números que canta el lloro, omple de guixes el teu cartró i si crides "Quinto!" t'emportaràs un bon lot de productes i la calurosa benedicció de la resta de participants.

El nombre de col·laboradors del Gran Quinto de Nadal va en augment i ja són més de 125 comerços i empreses col·laboradores que cedeixen prop de 500 regals per omplir els 18 lots que es repartiran entre els dos dies, el 25 de desembre i el 6 de gener. El llistat de regals és ben divers. Inclou sopars, caixes de caves i vins, degustacions, productes ecològics, quadres d'artistes locals, llibres dedicats pels mateixos autors, alimentació, roba i complementes, entrades per espectacles...

Concurs d'Instagram i fi de festa amb PDs
Per aquells i aquelles que la sort del joc no els acompanyi, poden provar sort al concurs de fotografia a través de la xarxa social Instagram amb l'etiqueta #QuintoVila16 . Un cop acabat el Quinto que s'allargarà ambdós dies fins prop les 10 de la nit i amb marge de temps per sopar, la nit continua amb PDs per acabar d'amenitzar la festa.

Més informació

  • imatge de control 1per1