Activa't
,
2016
Dissabte 4 de juny, 9:30h
Auditori EMMPAC
El Vendrell

IV Jornada de Bones Pràctiques de Gestió. Del local a la plaça

El Vendrell acull la IV edició de la Jornada de Bones Pràctiques de Gestió del món casteller. El tema d'enguany és 'Del local a la plaça'.

PROGRAMA

09:30h Recepció
10:00h Inauguració
10:10h Ponència 'Projecte sostenible per un local casteller: el cas dels Gausacs', a càrrec de Dani Calatayud, professor de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès, i Toni Serra (Castellers de Sant Cugat).
11:00h Ponència 'Els castells als centres de secundària: l’experiència del ‘Joverd', a càrrec d’Anna Riba i Jordi Carbonell (Castellers de Vilafranca)

11:50h Pausa-cafè

12:10h Tallers (cal escollir-ne un)
- 'L’arxiu de la colla castellera' a càrrec de Patrícia Badosa (Castellers de Sant Vicenç dels Horts) i Francisco Duran (Castellers d’Esplugues), arxivers.
- 'Compliment de la llei de transparència', a càrrec de Josep Maria Cortès (Colla Joves Xiquets de Valls).
- 'Gestió de la canalla: organització, conflictes i emocions', a càrrec de Sarai Rodríguez i Mireia Rafecas (Nens del Vendrell)

13:00 Taula rodona 'Organització d’una diada castellera' amb Ester Roca, tècnica de cultura popular de l’ajuntament de Tarragona, Jordi Bertran, coordinador del projecte del Museu Casteller de Catalunya, a Valls, i Sílvia Simó, adjunta a la direcció científica i mèdica de la CCCC.

14:00 Clausura

*Organitzen: Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i Nens del Vendrell

  • imatge de control 1per1