Menjar i beure
,
2016
Diumenge 20 de març, 10h
CIUDEB (Estació RENFE Lavern-Subirats)
Subirats

Sabors en Temps de Guerra

La ruta Sabors en Temps de Guerra està impulsada des de Subirats i Santa Margarida i els Monjos amb l’objectiu de donar a conèixer el patrimoni cultural relacionat amb la Guerra Civil. La proposta pretén lligar cultura i gastronomia i oferir al visitant la possibilitat de viure de prop el llegat de la Guerra Civil al Penedès i la gastronomia de l’època.

L’experiència s’inicia a Subirats, on els visitants fan la visita guiada al CIUDEB, un equipament museogràfic singular i de referència relacionat amb els fets ocorreguts en la darrera defensa de Barcelona que va tenir lloc a Subirats, els dies 22 i 23 de gener de 1939. Després de la visita es serveix un esmorzar entre vinyes amb una degustació de cava del Penedès. En acabar, els participants es traslladen a Santa Margarida i els Monjos on visiten el refugi del Serral i el CIARGA, el centre d’interpretació de la història i el desenvolupament de l’aviació republicana a la Guerra Civil.

La ruta finalitza amb un àpat a un dels restaurants de Santa Margarida i els Monjos en el que es podrà gaudir d’un menú elaborat amb productes típics de la gastronomia de l’època com ara les guixes, el bacallà, les arengades o la sopa de farigola. La ruta es farà cada tercer diumenge de mes i començarà a les 10 del matí al CIUDEB, situat al poble del Pago.

La proposta té un cost de 36 euros per persona i cal fer reserva prèvia als telèfons 93 899 34 99 o al 669 287 537. La proposta s’ofereix també per a grups en altres dates amb reserva.

  • imatge de control 1per1