Música
,
2016
Dissabte 27 d'agost, 22:30h
Castell de la Santa Creu
Calafell

Sonaestiu 'Jazz Attack Quartet'

El Sonaestiu agrupa dos certamens veterans dels estius de Calafell: el 41è Festival de Música del Baix Penedès i les Nits al Castell amb una programació basada en la música clàssica i el jazz, en el sentit més ampli d’ambdós gèneres. I sempre amb una filosofia popular, tant de repertoris com de públics i preus.

L'entorn per si sol ja ens regala nits màgiques als concerts al Castell de Calafell. El 27 d'agost Concert amb gust amb els Jazz Attack Quartet.

Jazz Attack Quartet

El grup Jazz Attack Quartet presenta, amb coproducció de la Mostra de grups del Baix Penedès, un concert on es vol il·lustrar, de manera didàctica, la història del jazz des del punt de vista de la guitarra. El nom de l’espectacle és prou explícit. Història del Jazz enfilats al damunt d’una guitarra. Per aquest espectacle es comptarà amb la inestimable col·laboració del guitarrista Javier Martinez. Tot un luxe!

Al final del concert es viurà l’experiència de maridar un bon cava, una petita delicatessen i una peça musical feta per a l’ocasió.

*Col·laboren: Associació de músics del Baix Penedès, Celler Jané Ventura i Pastisseria L’Obrador

 

Preu: 6€

Entrades: Castell de la Santa Creu de Calafell, al tef. 977690081 o www.calafellhistoric.org

 

  • imatge de control 1per1