Activa't
,
2016
Dissabte 1 d'octubre, 10h
L'Escorxador
Vilafranca del Penedès

Taller de teatre gestual amb Gilbert Bosch

En el marc de la temporada d’espectacles professionals de Cal Bolet i l’Auditori, la Regidoria de Cultura organitza un taller de “Teatre gestual” conduit per l’actor vilafranquí Gilbert Bosch. El taller està pensat per a persones majors de 16 anys que vulguin experimentar aquesta tècnica teatral mitjançant jocs, expressió corporal, moviment, relació amb l’espai o actuació en grup.

Gilbert Bosch és llicenciat en art dramàtic i fundador de la companyia Grappa Teatre. Ha estat professor de dramatúrgia, expressió corporal i “Commedia de’ll Arte” a l’Institut del Teatre de Barcelona i ha treballat amb les principals companyies teatrals del país.

El taller serà previ a la representació la setmana següent a Cal Bolet de l’obra 'Clochard' que oferirà la companyia Grappa Teatre.

Preu: 5€ | Gratuït per aquelles persones que hagin comprat l’entrada per a la funció 'Clochard' del dissabte 23 d’octubre al teatre Cal Bolet.
Places limitades
Inscripcions: espectacles@vilafranca.cat | 93 890 04 59. Un cop confirmada la plaça es pot fer el pagament de l'activitat (no caldrà si es compra l'entrada de l'espectacle)
Durada: 4 hores

  • imatge de control 1per1