Entorn
,
2016
Dies 25 i 26 de juny
Zona esportiva
Sant Cugat Sesgarrigues

Torneig comarcal de futbol 7

El Servei d’Esports del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, dins la seva política de promoció de l’esport i l’activitat física a la comarca, organitza el Torneig de Futbol 7 - Copa Penedès TV – Gran Premi Consell Comarcal (categoria infantil), amb la col•laboració de Penedès TV i mitjançant l’Associació per la Promoció de l’Esport.

Serà el segon cop que aquest tradicional torneig es disputa a Sant Cugat Sesgarrigues (el primer va ser l’any 2009). En el cas d'aquest municipi, al torneig hi poden participar tots els nens i nenes fins la categoria infantil, nascuts a partir de l’1 de gener del 2002, que han d’estar empadronats a Sant Cugat Sesgarrigues.

Es tracta d’un singular torneig amb equips formats per jugadors que representen el seu municipi, nucli urbà o barri (per tant, no està obert a equips federats). Els municipis que no disposen de jugadors suficients poden unir-se per formar un equip.

Els objectius principals del Torneig són: promocionar l’activitat física entre el col•lectiu infantil, fomentar el companyerisme i l’amistat entre els nens i les nenes del mateix municipi, crear un lligam entre els pobles de la comarca i incrementar el sentiment de pertinença al municipi.

  • imatge de control 1per1