Menjar i beure
,
2016
Dissabte 13 d'agost, 11h
Vinseum i Destil·leria Mascaró
Vilafranca del Penedès

Visita combinada: Vinseum i destil·leria Mascaró

Mascaró i VINSEUM us proposen descobrir les cultures del vi i el món dels destil·lats visitant les seves instal·lacions. Una proposta que es pot fer cada segon dissabte de mes. VINSEUM és el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya i, a través del seu patrimoni, vol divulgar el món del vi i del cava en el sentit més ampli.

Mascaró, la marca més reconeguda per l’elaboració de brandis i altres destil·lats d’autor des de 1945 i ubicada a Vilafranca del Penedès, ofereix visites per fomentar la cultura del brandi i d’altres destil·lats. I al mateix temps, posar en valor un patrimoni molt lligat a la cultura vitivinícola del Penedès (cal recordar que els brandis són destil·lats de vi) i que pot representar un nou atractiu per visitar Vilafranca i el Penedès en general.

La proposta, 'El perfum del vi', permetrà visitar la destil·leria antiga i les naus d’envelliment, i mentre s’explica tot el procés d’elaboració, es tastaran diferents brandis varietals en procés d’envelliment. Un tast final de brandis i d’altres destil·lats acompanyats de catànies Cudié de diferents sabors, posarà fi a una experiència molt llaminera pels sentits.

Més informació: 93 890 05 82 | vinseum@vinseum.cat

  • imatge de control 1per1