Menjar i beure
,
2016
Dissabte 11 de juny, 11h
Destil·leria Mascaró
Vilafranca del Penedès

Visita i tast a la destil·leria de Mascaró 'El perfum del vi'

Mascaró, la marca més reconeguda per l’elaboració de brandis i altres destil·lats d’autor des de 1945 i ubicada a Vilafranca del Penedès, ha decidit començar a oferir visites per fomentar la cultura del brandi i d’altres destil·lats. I al mateix temps, posar en valor un patrimoni molt lligat a la cultura vitivinícola del Penedès (cal recordar que els brandis són destil·lats de vi) i que pot representar un nou atractiu per visitar Vilafranca i el Penedès en general.

La proposta, 'El perfum del vi', permetrà visitar la destil·leria antiga i les naus d’envelliment, i mentre s’explica tot el procés d’elaboració, es tastaran diferents brandis varietals en procés d’envelliment. Un tast final de brandis i d’altres destil·lats acompanyats de catànies Cudié de diferents sabors, posarà fi a una experiència molt llaminera pels sentits.

Així doncs, cada segon dissabte al matí de cada mes, oferirà aquesta visita per a grups reduïts, per tal d’atendre al visitant d’una manera molt personalitzada. També es podrà visitar entre setmana, segons disponibilitat, per a petits grups d’empresa o atenent a les necessitats de les agències de viatges.

La primera visita està programada per l'11 de juny a les 11h i és imprescindible reservar-la amb anterioritat a visitesmascaro@gmail.com o al telf. 657 322 291 La gestió de les visites i la seva realització seran dirigides per la Marta Carbonell, qui va treballar directament a Mascaró i que després d’acumular 16 anys d’experiència en el sector turístic, actualment dirigeix Marta Wine Tourism, una empresa orientada al disseny i a la producció de projectes enoturístics. La seva passió pel mon del vi ha fet que els darrers 9 anys s’especialitzés en l’enoturisme i es formés cursant tots els nivells de Wine and Spirits Education Trust (WSET).

  • imatge de control 1per1