AGENDA
Activa't
Dies 21 i 22 d'abril
2017
Fòrum Berger Balaguer
  • Vilafranca del Penedès

XIV Congrés FEDALMA de lactància materna

L'’organització de voluntariat Pit Penedès (grup de suport de lactància materna de l’Alt Penedès i membre de FEDALMA, la Federación Española de grupos de Apoyo a la Lactancia Materna) organitza el XIV congrés de lactància materna per a grups de suport d’àmbit estatal a Vilafranca del Penedès.

El títol del congrés és 'Trencant etiquetes' i ha estat dissenyat pensant en la importància que té la comunicació a l’hora de relacionar el grup i la lactància amb la societat que ens envolta.

"Analitzarem com es veuen els grups de suport en la nostra societat. Parlarem de la importància de les noves tecnologies com a eines facilitadores per a la comunicació. Debatrem i aprendrem com difondre de forma eficaç, veraç i científica la funció dels grups i els coneixements sobre lactància materna en la nostra societat per tal de trencar tots aquells mites que envolten la lactància. I així poder ajudar al màxim de mares i nadons possibles. Escoltarem a diversos professionals que ens capacitaran a l’hora de prendre decisions tant des del punt de vista mèdic com legal. I farem xarxa entre els grups assistents procedents de tot l’Estat espanyol", Comissió de comunicació del XIV congrés FEDALMA 2017.

Més informació
http://www.fedalma.org
Pit Penedès

Et pot interessar

Dijous 29 de juny, 22h
Castellví de la Marca
Open Arms Festival - El Perelló 2017
Dissabte 1 de juliol
El Perelló
Dijous 6 de juliol, 22:30h
Sant Sadurní d'Anoia
Del 7 al 9 de juliol
Vilafranca del Penedès
Campanar Santa Maria
Dissabte 1 de juliol, 20:30h
Vilafranca del Penedès
Espectacle 'El Mag d'Oz' - Escola d'Arts Escèniques Cecília Aymí
Dies 15 i 16 de juliol
Tortosa
Dissabte 1 de juliol, 19h
Vilafranca del Penedès
Cultura popular
Del 28 de juny al 15 de juliol
Mollerussa