AGENDA
Activa't
Dies 21 i 22 d'abril
2017
Fòrum Berger Balaguer
  • Vilafranca del Penedès

XIV Congrés FEDALMA de lactància materna

L'’organització de voluntariat Pit Penedès (grup de suport de lactància materna de l’Alt Penedès i membre de FEDALMA, la Federación Española de grupos de Apoyo a la Lactancia Materna) organitza el XIV congrés de lactància materna per a grups de suport d’àmbit estatal a Vilafranca del Penedès.

El títol del congrés és 'Trencant etiquetes' i ha estat dissenyat pensant en la importància que té la comunicació a l’hora de relacionar el grup i la lactància amb la societat que ens envolta.

"Analitzarem com es veuen els grups de suport en la nostra societat. Parlarem de la importància de les noves tecnologies com a eines facilitadores per a la comunicació. Debatrem i aprendrem com difondre de forma eficaç, veraç i científica la funció dels grups i els coneixements sobre lactància materna en la nostra societat per tal de trencar tots aquells mites que envolten la lactància. I així poder ajudar al màxim de mares i nadons possibles. Escoltarem a diversos professionals que ens capacitaran a l’hora de prendre decisions tant des del punt de vista mèdic com legal. I farem xarxa entre els grups assistents procedents de tot l’Estat espanyol", Comissió de comunicació del XIV congrés FEDALMA 2017.

Més informació
http://www.fedalma.org
Pit Penedès

Et pot interessar

Dissabte 16 de setembre, 12h
Vilafranca del Penedès
Peça per a un tros
Dissabte 2 de setembre, 21h
Puigverd de Lleida
Del 29 d'agost al 2 de setembre
Vilafranca del Penedès
L'electe - Roger Coma i Abel Folk
Dissabte 2 de setembre, 20:30h
Vilafranca del Penedès
Dies 26 i 27 d'agost, 10h
Subirats
Diumenge 27 d'agost, 11h.
Santa Margarida i els Monjos
Diumenge 27 d'agost, 19h
Vilafranca del Penedès
Dissabte 17 de setembre, d'11 a 17h
Torrelavit